Siti Adibah

excited!! teruja!! dengan post yang pertama~ hikhikhik~ =P

6
~ASSALAMUALAIKUM~

hehehehhe~ akhirnya tanggal 27/3/2011 
tercapai hasrat saya untuk membuat blog sendiri~ 
best! best! best! teruja.. 
hohohoho~ 
padahal saya dah ketinggalan~ hakhakhak~ =P


mcm2 yang saya baru belajar dalam masa 2 jam tadi~ 
design itu.. pilih itu.. tukar itu.. tambah ni.. 
waaa~ excited!! mcm dapat hadiah hari jadi~ 
heheheheheh~=)

buku organic yang terbuka depan mata pon 
dah ditolak tepi~ 
mata pon dah mula pedih ngadap laptop lama sangat~ 
tengok fb pon tak lama macam ni~ 
hohohoho (O.o)

suara pon dah serak2 basah~
waaa~~ dah mcm saleem pula.. 
hahhahahaha ^__^

tapi~ sebenarnya 
lepas hilang sakit gastrik kul 4pm lebih td..
baru terlintas niat untuk buat blog~ 
hohohoh~

pelik~ tapi benar~~ 
itulah yang terlintas difikiran selepas rasa sakit tu hilang~
tangan dah gigil..badan dah sejuk~
tetiba2 bila hilang, buat blog pula yang terlintas..
bukannya study~ 
hahahaha~ pelik2..

ayark!! 
bahaya2.. bahaya2~ 
dah lebih limit dah ni~ 
study lor cik diba oi~ 
cari balik mood study tu..
ntah dah hilang ke mana ntah...
huhuhuhuhuhu 
*sob*sob* (T__T)

yosh!! 
gambatte!! 


study2.. mcm fattah study tu.. juh!juh!
heheheh


buah cepedak di luar pagar
ambil galah tolong jolokkan 
saya budak baru belajar
kalu salah tolong tunjukkan~

yeah!~ terima kasih semua~
daa~




6 comments: Leave Your Comments

  1. xlama lg blog ni pun pnuh ngan post......
    =p

    ReplyDelete
  2. hikhikhik~ blushing sudah saya~ hehehehhe
    =)

    ReplyDelete
  3. hikhikkhik~ mekasih2.. banyak lagi kena belajar ni.. ^^

    ReplyDelete